Termeni si conditii Fermadomnuradu.ro

Termeni si Conditii FERMADOMNURADU.RO

Site-ul www.fermadomnuradu.ro, numit in continuare FERMADOMNURADU.RO, este proprietatea S.C. FERMA DOMNU RADU S.R.L.. inregistrata in Bucuresti, Bd Iuliu Maniu nr 6, cladirea 41, Sector 6, J40/11580/2011, CUI 29154555, numita in continuare FERMA DOMNU RADU.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. FERMA DOMNU RADU S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

FERMA DOMNU RADU garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul FERMADOMNURADU.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FERMA DOMNU RADU fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre FERMADOMNURADU.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru FERMA DOMNU RADU sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al FERMA DOMNU RADU asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului FERMADOMNURADU.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea FERMA DOMNU RADU si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FERMA DOMNU RADU a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului FERMADOMNURADU.RO numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de FERMA DOMNU RADU pe site-ul FERMADOMNURADU.RO, politica de preturi

FERMA DOMNU RADU isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul FERMADOMNURADU.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv FERMA DOMNU RADU isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate nu includ TVA, cota de TVA fiind 0%, si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari FERMA DOMNU RADU in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari FERMA DOMNU RADU.

FERMA DOMNU RADU nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul FERMADOMNURADU.RO (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, FERMA DOMNU RADU nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul FERMADOMNURADU.RO, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. FERMA DOMNU RADU si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul FERMADOMNURADU.RO conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. FERMA DOMNU RADU isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre FERMA DOMNU RADU la adresa de e-mail comenzi@fermadomnuradu.ro sau prin fax, la numarul 0372 870 413. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul FERMA DOMNU RADU.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. FERMA DOMNU RADU isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In Bucuresti comenzile pot fi ridicate direct de la sediul FERMA DOMNU RADU, sau pot fi livrate prin curier rapid. Pentru comenzile din tara care au ca destinatie unul dintre orasele: Adjud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Babeni, Bacau, Baile Govora, Barlad, Bistrita, Braila, Brasov, Buzau, C.L. Muscel, Calarasi, Calimanesti, Campina, Caracal, Cernavoda, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Dr.Tr.Severin, Dragasani, Fagaras, Fetesti, Filiasi, Focsani, Galati, Giurgiu, Horezu, Huedin, Iasi, Mangalia, Medias, Miercurea Ciuc , Motru,  Od. Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Orsova, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Reghin, Rm. Valcea, Rosiori de Vede, Satu Mare, Sebes, Sf. Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Talmaciu, Targoviste, Tecuci, Tg Jiu, Tg Mures, Tg Secuiesc, Timisoara, Tr. Magurele, Tulcea, Urziceni, Vaslui, Zalau, livrarea se va face prin curier rapid.

Costurile de livrare se calculeaza in functie de cantitatea comandata. TVA-ul aplicat costului de livrare este 0%.

Localitate     Cantitate (sticle)   Cost livrare  
Bucuresti 1-12 10 RON
Bucuresti 13 si peste Gratuit
In tara 1-6 15 RON
In tara  7-12 20 RON
In tara  13-18 25 RON
In tara  19-24 30 RON
In tara  25-30 35 RON
In tara  30-36 40 RON
In tara  37-42 45 RON
In tara  43-48 50 RON
In tara  49-54 55 RON
In tara 55-60 60 RON
In tara peste 60 65 RON

Tarifele de livrare sunt valabile pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

FERMA DOMNU RADU isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de FERMA DOMNU RADU care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FERMA DOMNU RADU fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de FERMA DOMNU RADU de la acest client.

5. Promotii si concursuri

FERMA DOMNU RADU stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

5. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

FERMA DOMNU RADU nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FERMA DOMNU RADU fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de FERMA DOMNU RADU de la acest client.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor), softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Produsele tipizate personalizate nu pot fi returnate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. FERMA DOMNU RADU va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul FERMADOMNURADU.RO

Utilizatorii care acceseaza site-ul FERMADOMNURADU.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. FERMA DOMNU RADU isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

FERMA DOMNU RADU nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii FERMA DOMNU RADU si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul FERMADOMNURADU.RO este gazduit de serverele unei terte firme. FERMA DOMNU RADU nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. FERMA DOMNU RADU nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului FERMADOMNURADU.RO. FERMA DOMNU RADU nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul FERMADOMNURADU.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului FERMADOMNURADU.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. FERMA DOMNU RADU detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului FERMADOMNURADU.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului FERMADOMNURADU.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, FERMA DOMNU RADU nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

FERMA DOMNU RADU isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca FERMA DOMNU RADU are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Politica de confidentialitate

FERMA DOMNU RADU garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre FERMA DOMNU RADU pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre FERMA DOMNU RADU nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@fermadomnuradu.ro, sau prin posta la adresa: S.C. FERMA DOMNU RADU S.R.L., Bd Iuliu Maniu nr 6, cladirea 41, Sector 6, Bucuresti.

FERMA DOMNU RADU se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul FERMADOMNURADU.RO sunt transmise pe cale electronica, FERMA DOMNU RADU nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, FERMA DOMNU RADU va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre FERMA DOMNU RADU sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului FERMA DOMNU RADU , abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. FERMA DOMNU RADU nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

FERMA DOMNU RADU certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

dreptul de a cere FERMA DOMNU RADU sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

dreptul de a cere FERMA DOMNU RADU sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

dreptul de a cere FERMA DOMNU RADU sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

dreptul de a cere FERMA DOMNU RADU sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@fermadomnuradu.ro sau prin posta, la adresa: S.C. FERMA DOMNU RADU S.R.L., Bd Iuliu Maniu nr 6, cladirea 41, sector 6, Bucuresti. FERMADOMNURADU.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

FERMA DOMNU RADU nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. FERMA DOMNU RADU nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de FERMADOMNURADU.RO in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor FERMADOMNURADU.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre FERMA DOMNU RADU a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul FERMADOMNURADU.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului FERMADOMNURADU.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

13. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe FERMADOMNURADU.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului FERMADOMNURADU.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FERMA DOMNU RADU fata de orice client este valoarea sumei incasate de FERMA DOMNU RADU de la acest client.

14. Link-uri utile

Directiva Europeana 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31997L0007:RO:NOT

Ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea  si executarea contractelor la distanta, OG 130/2000.

Http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/comert-electronic/ordonanta-privind-protectia-consumatorilor-la-incheierea-si-executarea-contractelor-la-distanta.html